06 Nisan 2023 - Perşembe

Güneşin ilk doğduğu yerden, Merhaba ...

Güneşin Türkiye'me ilk doğduğu yerde doğmuşum. Haylaz bir çocukluğum ve özgür yüreğimle büyüdüm. Bahçelerden aşırdığım meyveleri dostlarıma ikram ederken, dayağını ben yerdim. Yoksulluk gördüğüm ancak çok hissetmediğimdi.

Yazar - Hikmet Elp
Okuma Süresi: 2 dk.
Hikmet Elp

Hikmet Elp

hikmetelp84@gmail.com -

02-5-1963 Yılında Iğdır-Aralık İlçesinde doğdum. Öğrenimimi, ilköğretim ve liseyi Aralık ilçesinde, yüksek öğrenimimi Ağrı Eğitim Yüksek Okulunda tamamladım. 26 yıl öğretmen olarak çalıştım. Şu anda emekliyim ve kültürel faaliyetlerle meşgulüm..                     

Güneşin Türkiye'me ilk doğduğu  yerde doğmuşum. Haylaz bir çocukluğum ve özgür yüreğimle büyüdüm. Bahçelerden aşırdığım meyveleri dostlarıma ikram ederken, dayağını ben yerdim. Yoksulluk gördüğüm ancak çok hissetmediğimdi. Kendimi bildim bileli paylaşmayı amaç edindim. Anamın insan sevgisi ve merhametiyle, babamın yaşama direnciyle mayalandım. Yaşadığım tüm olumsuzluklara rağmen iyimserliği elden bırakmadım.       

İnsanları seviyorum, onlara  birşeyler sunduğumda yüreğimi tarif edemiyeceğim sevinçler kaplar, mutlu olurum. Suistimal edilmeyi hazmedemem.      

Hangi durumda olursam olayım yaşamanın anlamlı olduğunu düşünürüm. Acıların  biz insanlar için olduğuna inanırım, tıpkı mutluluklar gibi....

Bu sayfadan okurlarım ile buluşmanın sevinci ile  kucaklıyorum sizi. 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.