Türk askeri Kosova'da konuşlandı

Milli Savunma Bakanlığı, Kosova'da meydana gelen olaylar sonrası NATO Müşterek Kuvvet Komutanlığı'nın talebi üzerine Türk askerinin...

Gündem Yayın: 06 Haziran 2023 - Salı - Güncelleme: 06.06.2023 23:59:00
Editör - Halil Yaşar
Okuma Süresi: 35 sn.

Milli Savunma Bakanlığı, Kosova'da meydana gelen olaylar sonrası NATO Müşterek Kuvvet Komutanlığı'nın talebi üzerine Türk askerinin ikinci ve üçüncü kafilesinin intikalinin de tamamlandığı açıkladı.

Türk askerinin Kosova'ya intikalinin devam ettiğine ilişkin haberi Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabından paylaştı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, Kosova'da meydana gelen olaylar sonrasında Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait A-400M uçakları ile görev alacak 65'inci Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı komando taburunun ikinci ve üçüncü kafilesinin intikalinin başarıyla tamamlandığı duyuruldu.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.