Şehit P. Uzm. Çvş. Onur DOĞAN unutulmadı

Türkiye Tekstil Sanayi İş Verenleri Sendikası ile Jandarma tarafından Şehit P. Uzm. Çvş. Onur DOĞAN'ın Ailesine Ev Teslimi Töreni Valilik Makanında Yapıldı.

Gündem Yayın: 08 Ağustos 2023 - Salı - Güncelleme: 08.08.2023 20:16:00
Editör - Meyrem Nino Yaşar
Okuma Süresi: 2 dk.

Türkiye Tekstil Sanayi İş Verenleri Sendikası ile Jandarma tarafından Şehit P. Uzm. Çvş. Onur DOĞAN'ın Ailesine Ev Teslimi Töreni Valilik Makanında Yapıldı.

Teslim törenine Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’in yanı sıra İl Jandarma Kom. Tuğg. Yüksel Yiğit, İl Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürü Cüneyt Özdemir ve Şehidimiz P. Uzm. Çvş. Onur Doğan’ın ailesi katıldı. Teslim töreninde Valimiz Sayın Gökmen Çiçek, “ Öncelikle 24.05.2022’de Kuzey Irak’ta Pençe-Kilit Harekâtı kapsamında icra edilen operasyon sırasında çıkan çatışmada şehit olan kardeşimiz P. Uzm. Çvş. Onur Doğan’ a Allah’tan rahmet diliyorum…

Bizler Aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin yapmış oldukları fedakârlıkları hiçbir zaman unutmayacağız. Bunun için de gece gündüz demeden çalışıyoruz. Allah bizleri onlara karşı mahçup etmesin” dedi. Başta böyle güzel bir hayra vesile oldukları için Türkiye Tekstil Sanayi ve İş Verenleri sendikasına ve emeği geçenlere teşekkür eden Çiçek, konuşmasının ardından katılımcılar ile şehidimizin ailesine evin tapusunu takdim etti. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.