Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği'nden Komutan Tombul’a ziyaret

Manisa Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği Yönetimi ve dernek üyeleri Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul’u ziyaret etti.

Yaşam Yayın: 27 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 27.03.2023 12:57:00
Editör - Meyrem Nino Yaşar
Okuma Süresi: 51 sn.

Manisa Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği Yönetimi ve dernek üyeleri Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul’u ziyaret etti.

Manisa Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği üyeleri Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul’u makamında ziyaret etti.

Manisa Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya yaptığı açıklamada "Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul’u ziyaret gerçekleştirdik.  Dernek çalışmalarımız hakkında komutanımıza bilgiler verdik. Bizleri ağırladığı için Manisa İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul’a ve jandarma personelimize teşekkür ederim” dedi.

İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Zafer Tombul ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Manisa Şehit Aileleri Ve Gaziler Derneği Başkanı Adnan Kaya ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.