Off-road yarış pilotları depremzedeler için yarışacak

Anadolu Isuzu, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliği ile deprem bölgesindeki çocuklara destek olmak amacıyla bir yarış etkinliği düzenliyor.

Spor Yayın: 15 Nisan 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 15.04.2023 18:00:00
Editör - Meyrem Nino Yaşar
Okuma Süresi: 59 sn.

Anadolu Isuzu, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliği ile deprem bölgesindeki çocuklara destek olmak amacıyla bir yarış etkinliği düzenliyor.

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, şubat ayında meydana gelen ve ülkemizi derinden etkileyen deprem afetinin yaralarını sarmak üzere çalışmalarına devam ediyor. Anadolu Isuzu bu kapsamdaki çabalarına ek olarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) iş birliği ile bir off-road yarış etkinliği düzenliyor.

Bugün Turkcell Platinum Park’ta Isuzu D-Max pick-up araçlarla düzenlenecek olan yarışta, off-road yarış pilotları araziye çıkacak. Etkinlikten elde edilecek olan gelirin tamamı deprem bölgesindeki çocuklara destek faaliyetlerinde kullanılmak üzere Toplum Gönüllüleri Vakfına bağış olarak aktarılacak. Etkinlikte Toplum Gönüllüleri Vakfı da kuracağı özel stantta ziyaretçilere destek çalışmaları ile kampanya hakkında bilgiler verecek.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.