Nevşehir Belediyesi'nden 'El Emeği Göz Nuru' sergi

Deprem bölgesi için sanayinin yol haritası açıklandı. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Hisarcıklıoğlu, "şehirleri ayağa kaldırmanın yolu ekonomiyi yeniden canlandırmaktan geçiyor" dedi.

Yayın: 03 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 03.10.2023 07:30:00
Editör - Meyrem Nino Yaşar
Okuma Süresi: 34 sn.

Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen “El Emeği Göz Nuru Sergisi”, bugün Nissara AVM’de açılacak.

Nevşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü Kadın Çalışmaları Merkezi (KAÇEM) bünyesinde açılan çeşitli kurslarda kursiyer kadınlar tarafından yapılan ürünler sergilenecek.

Bugün saat 14.00’te Nevşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Savran ve il protokolünün katılımı ile Nissara AVM içerisinde açılacak olan sergi 8 Ekim 2023 Pazar gününe kadar açık kalacak.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.