Kitaplarını getirdiler mısır'ı götürdüler

Hatay’da yapılan kütüphane için kitap toplamak amacıyla Kitabını getir, Mısırını götür kampanyası yoğun ilgi gördü.

Eğitim Yayın: 17 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 17.08.2023 14:38:00
Editör - Halil Yaşar
Okuma Süresi: 2 dk.

Deprem bölgesinde kalan çocuklar kitap desteğinin amaçlandığı Kitabını getir, Mısırını götür kitap toplama kampanyası Minik öğrenciler ve kayserili kitapsever bağışçılar tarafından ilgi ile karşılandı.

Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Osmanlı Milli Teknoloji Vakfı tarafından organize edilen Kitap toplama kampanyasında şu ana kadar bin in üzerinde kitap toplandı. Omit Başkanı Emel İkiler Talaslı kameralarımıza yaptığı açıklamada Miniklerin ve kitapseverlerin destekleri ile Hatay'a bir kütüphane kurmak amacı ile yola çıktıklarını beklediklerinin üzerinde bir ilgi ile karşılaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Kampanyalarının Eylül ayına kadar devam edeceğini kitap bağışı kampanyalarının sürdüğünü ifade eden talaslı kampanya bitiminde bizzat kendilerinin giderek topladıkları kitapları Hatay İl Milli Eğitim müdürlüğüne teslim edeceklerini ve kütüphanenin açılışında bulunacaklarını sözlerine ekledi. Ayrıca kendilerine desteklerini esirgemeyen tüm yardımseverlere ve katkı sunan velilerede ayrı ayrı teşekkür etti. 

 

 

Video
https://youtu.be/jAacmzvEyr0
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.