HİÇ KADIN adlı kitap merak konusu oldu

Çiçeği burnunda yazar Esra Demir'in kaleme aldığı HİÇ KADIN isimli kitap merak konusu oldu. Yazarın ilk kitabı olmasına rağmen kitap geniş bir ilgi ile karşılandı.

Kültür Yayın: 18 Ekim 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 18.10.2023 11:23:00
Editör - Meyrem Nino Yaşar
Okuma Süresi: 3 dk.

Çiçeği burnunda yazar Esra Demir'in kaleme aldığı HİÇ KADIN isimli kitap merak konusu oldu. Avukat Esra Demir Yazdığı kitap ile gündem olmayı başardı.

Kitabın konusu adındanda anlaşılacağı üzre kadın, kadınların iç dünyalarına yolculuğu, yazarımızın kendi iç dünyasından yola çıkarak anlatmaya çalıştığı ilk kitap denemesinde yakaladığı başarı ile kendisinden söz ettirmeyi başardı.

Hiç Kadın kitabının yazarı Esra Demir verdiği röpörtaj da ' Aslında çok büyük bir iddiam yoktu, meslek yaşantımda bir çok davaya avukatlık yaptım ve hala yapmaya devam ediyorum, Bildiğiniz gibi Avukat olarak görev yapıyorum. Genelde boşanma davalarına bakıyorum. İnsanlar ile kurduğum iletişim beni de çok etkiliyor. Meslek yaşantım boyunca bir çok duruma şahitlik ettim. Tüm bunları ve yaşadıklarımın bende bıraktığı izleri ve içsel tepkilerimi anlatmak istedim. Bunu bir kadın olarak kendi dilimle kağıda döktüm. Yazdıkça yazmayı sevdiğimi farkettim ve devam ettim, sonuçta ortaya güzel bir eser çıkarttığıma inanıyorum. Sanırım yazmaya devam edeceğim. Bunu zaman ve kitabı alıp okuyan insanların tepkileri gösterecek. Şu ana kadar çok sempatik ve olumlu yaklaşımlar ve destekler gördüm. Bu da beni açıkçası çok mutlu ediyor. Kitabımın içeriği anlattığım gibi bir içsel yolculuğu anlatıyor. tüm okurlarıma destekleri için çok teşekkür ediyorum. Gerek medyanız gerekse bana iletecekleri tüm eleştiriler benim için çok kıymetli olacak. bende dönüşleri merak ve heyecenla bekliyorum, dedi.

Yazarın ilk kitabı olmasına rağmen kitap geniş bir ilgi ile karşılandı. Kitabın dağıtımı kitap evlerine verilmediği için sadece internet üzerinden sipariş edilebiliyor. Çok yakın zamanda bir çok önemli kitap satış sitelerinde yer alacağı ifade edilirken kitaba daha erken ulaşmak isteyenler kitabın yayıncısı motif medya satış sitesin olan motifpazar.com adresinden kitaba ulaşabilirler.

Yazar Esra Demir yaptığı açıklamada kitaptan her hangi bir gelir beklentisi olmadığınıifade etti.  Kitaptan kendisine ait gelirin çeşitli yardım kuruluşlarına gönderileceğini bunun kendisini ve okurlarını daha mutlu edeceğine inandığını söyledi.

Kitabı direkt satın almak için tıklayabilirsiniz. 

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.