Devmak’tan Omit’e Tam destek

Devmak Grup Yönetim kurulu Başkanı Turgay Yılmaz nezlinde gerçekleştirilen ziyaretler devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan ziyaretin adresi OMİT oldu.

Teknoloji Yayın: 20 Temmuz 2023 - Perşembe - Güncelleme: 20.07.2023 18:33:00
Editör - Halil Yaşar
Okuma Süresi: 3 dk.

Devmak Grup Yönetim kurulu Başkanı Turgay Yılmaz nezlinde gerçekleştirilen ziyaretler devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan ziyaretin adresi OMİT oldu.

Osmanlı Milli Teknoloji Vakfı olarak bilinen OMİT henüz çok genç ve yeni kurulmuş bir vakıf. Vakfın merkezi Kayseri, Kayseri’li yardımsever insanların bir araya gelerek özveri ile kurdukları OMİT yeni kurulmuş olmasına rağmen yaptığı çalışmalar ile göz dolduruyor. Gençlere ve çocuklara yönelik düzenlediği teknoloji eğitim kursları ile gündeme gelip sık sık kendisinden söz ettiriyor.

Devmak Yönetim kurulu Başkanı Turgay Yılmaz OMİT’in çalışmaları konusunda bilgiler alırken Devmak tesislerinin kendilerine açık olduğunu, yapacakları çalışmalarda Omit’e ve gençlerimize gereken desteği vereceğini ifade etti. Omit in çalışmalarını taktirle karşılayan Turgay yılmaz, Geleceğin Çalışkan ve eğitimli gençlerimizin sırtında yükseleceğinin bilincindeyiz dedi.

 

Omit vakıf başkanı Emel İkiler Talaslı hanım ise ziyaret ten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Henüz yeni kurulmuş genç bir vakıf olmamıza rağmen Tüm gayretimizle ülkemiz menfaatlerine katkı sunmak amacı ile çalışıyoruz. Düzenlediğimiz kurslar ile gençlerimizin geleceğine ışık tutmayı amaçlamaktayız. Amaçlarımız doğrultusunda bizlerde ziyaretlerde bulunuyor vakfımızın çalışmalarını anlatıyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde İnsanlarımızın samimi çalışmalara verdiği değeri ve teveccühü bizzat müşahade ettik. İnsanlarımızın bu taktir ve desteği ile çalışmalarımızı daha ileriye götürecek güç ve inanca kavuşacağımızı biliyoruz.

Bunun en açık örneği Devmak Grup Yönetim kurula başkanı Sn. Turgay bey’in ziyaretidir. Kendilerinin ziyareti ve destekleri bizi ayrıca memnun etmiştir. Kendilerine ziyaret ve destekleri için çok teşekkür ediyorum. Kayserimizde bir çok güzide ve yardım sever iş adamlarının bulunduğunu biliyoruz. Tüm yardımsever insanlarımızı vakfımıza bekliyoruz dedi.

 

Omit’in düzenlediği eğitim kursları hakkında da bilgi veren Emel İkiler Talaslı, şu ana kadar düzenlediğimiz kurslarda bir çok genç evladımızın teknoloji ile ilgili eğitim almasına vesile olduk. Geleceğin Türkiye’si teknoloji ile yükselecek bizler bu inançla çocuklarımıza teknlojiyi sevdirmeyi amaçlıyoruz. Yarının mühendisleri Bugünden adıkları eğitim ve sevgi ile başarılı olacaklar. Ne kadar çok çocuğumuza ulaşabilirsek kendimizi o kadar başarılı adlediyoruz. Kapımız tüm minik evlatlarımıza açıktır. Önümüzde yeni başlatmayı planladığımız yaz okulu var. 1 Ağustos 31 Ağustos arası gerçekleşecek olan yaz okulumuza tüm miniklerimizi davet ediyoruz. Çocuklarımız burada hem eğlenip sosyal iletişim becerilerini geliştirirken, diğer yandan da teknoloji eğitimi alacaklar. Velilerimiz kursumuz ile ilgili geniş bilgiyi bizlere ulaşmak sureti ile alabilirler, dedi.

OMİT İletişim : www.omit.org.tr

Yorumlar (3)
Ahmet aleş
20.07.2023 20:51
Emeklerinize ve yüreklerimize sağlık allah hepinizden razı olsun çocuklar gelecegimizdir
Ahmet Atılgan
20.07.2023 19:23
İstanbulda yaşayan bir Kayserili olarak çalışmalarınızda aşarılar diliyorum.
Ferhat Çiçek
20.07.2023 18:41
Kayserimizde böyle onur verici çalışmaları görmek bir kyserili olarak bizide memnun ediyor. emeği geçenlere teşekkür ederim
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.