Devmak tarım emekçisinin yüzünü güldürüyor.

Devmak Grup, tarım makineleri imalatında liderliğe emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. İmalatını yaptığı ‘saman presleme makinası’ ile tarım emekçilerine destek olmaya devam ediyor.

Ekonomi Yayın: 23 Haziran 2023 - Cuma - Güncelleme: 23.06.2023 13:16:00
Editör - Halil Yaşar
Okuma Süresi: 2 dk.

30 yıldır Kayseri’de makine imalat sektörünün lider firmaları arasında yer alan Devmak grup, 5 yılı aşkın bir süredir ise tarım makineleri imalatını sürdürmektedir. Firmanın kendi tasarımı ve üretimi olan saman presleme makinasının patenti Devmak’a ait. Patenti kendilerine ait olan makinanın imalat sürecini kısaca anlatan Devmak Grup Y. K. Başkanı Turgay yılmaz ise İnandıkları bir fikirle yola çıktıklarını, Makinanın temel tasarımının kendisine ait olduğunu Ar-Ge sürecinde Büyük bir mühendis kadrosu ile çalıştıklarını ifade etti. Turgay Yılmaz yaptığı açıklamada:  Geliştirdiğimiz saman presleme makinesi, yurt içi ve yurt dışında büyük beğeni ile karşılandı. Organize sanayide bulunan fabrikamızda tam kapasite ile çalışıyoruz. Ürettiğimiz makinenin geliştirme süreci de Ar-Ge Ekibimiz tarafından devam etmektedir. Ayrıca sektör çalışanlarının işlerini kolaylaştırabilecek yeni makine arayışlarımız ve Ar-Ge süreçleri devam ediyor.

Bu dönemde firmamızın imalatını yaptığı makinelerin çalışmalarını zaman zaman yerine inceliyor ve kullanıcıların fikirlerinden faydalanıyoruz. Bu son yaptığımız ziyaretlerde çalışanların taktir ve teşekkürleri bizleri ayrıca gururlandırdı. Ziyaretlerimizi ve çalışmalarımızı hız kesmeden sürdüreceğiz. Ülke ekonomimize katkı sağlamak amacı ile uluslar arası pazarda daha fazla yer edinebilmek için çalışmalarımız devam ediyor, dedi.

 

https://www.devmakgrup.com.tr/index.php

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.