AYGAD dan Vali Çiçek'e ziyaret ve teşekkür plaketi

Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği üyeleri; ülkemizi derinden sarsan depremlerin ardından bölgede önce Kahramanmaraş’ta ardından da Elbistan ve Adıyaman’da ‘Koordinatör Vali’ olarak görev yapan Kayseri Valisi...

Gündem Yayın: 01 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 01.05.2023 16:51:00
Editör - Halil Yaşar
Okuma Süresi: 3 dk.

Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği üyeleri; Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’e makamında bir ziyaret gerçekleştirdiler. Dernek Başkanı Ahmet Işıkdağ  ve gazeteci heyeti tarafından; deprem bölgelerinde yaptığı çalışmalarla takdir toplayan, özellikle Adıyaman’da kritik öneme sahip birçok çalışma yürüten Vali Çiçek’e hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi.    

 

Anadolu Yazarlar ve Gazeteciler Derneği üyeleri; ülkemizi derinden sarsan depremlerin ardından bölgede önce Kahramanmaraş’ta ardından da Elbistan ve Adıyaman’da ‘Koordinatör Vali’ olarak görev yapan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’e makamında teşekkür plaketi takdim ettiler. 

 

Dernek üyelerini Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serkan Baksi karşıladı. Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, yapılan ziyaretten son derece memnun olduğunu belirterek AYGAD üyelerine teşekkürlerini iletti. 

Vali Çiçek’in üstün hizmetleri karşısında hem dernek üyeleri hem de vatandaşlar adına bir kez daha teşekkürlerini sunan AYGAD Başkanı Ahmet Işıkdağ “Kahramanmaraş AFAD Kriz Yönetimi Valisi ve Kayseri Valimiz Gökmen Çiçek, depremin ilk gününden itibaren deprem bölgelerinde önemli çalışmalar sürdürdü. Önce Kahramanmaraş ardından da Adıyaman’da koordinatör vali olarak görev yapan Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in hummalı çalışmaları sonrasında, bölgeye kurulan konteyner çarşılar; şehirdeki ticari hayatın yeniden canlanmasını sağlamış, esnaf ve vatandaşların yüzünü güldürmüştü. Kendisine hem üyelerimiz hem vatandaşlarımız adına tüm emekleri için teşekkür ediyoruz.” dedi. 

Kısa adı aygad olan Anadolu yazarlar ve gazeteciler derneğinin depremden hasar gören illerimize düzenlediği toplu gazeteciler ziyareti sonrası dönüş yolunda deprem bölgesinde bir çok önemli çalışmalara imza atan Kayseri valisi sayın Gökmen çiçekbeyi de ziyaret ederek yaptığı çalışmalar dan dolayı bir plaket sunarak tebrik ettiler.

Aygad heyetini makamında kabul eden Kayseri valisi Gökmen çiçek bütün misafirleri ile tek tek ilgilenerek gerek deprem bölgesinde gerekse Kayseri'de yaptıkları çalışmalarla ilgili geniş bilgiler verdi aygad başkanı Ahmet ışıkdağ  plaketini takdim ederek Gökmen çiçek'e yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Aygat heyeti program çıkışı bir açıklama yaparak hem deprem bölgesindeki ziyaretleri neticesi edindikleri izlenimleri ve bilgileri hem de Kayseri valimizin çalışmaları hakkında bilgiler verdiler ayrıca mikrofonlarımıza konuşan Kayseri valiliği basın müdürü Serkan Baksi bey de deprem bölgesini ve valimizin deprem bölgesinde yaptığı çalışmaları mikrofonlarımıza değerlendirdi.

 

 

Ek Fotoğraflar
Video
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.